Despre Noi

Preparăm dulcegării doar din ingrediente naturale, pentru a obține prăjituri cu gust, super delicioase, pentru a împlini visele dulci al copiilor mici si mari!

Suntem 100% dedicați calității produselor noastre și acesta este motivul pentru care ne-am asumat integral procesul de fabricație în laboratorul propriu. Pentru noi, gustul bun e un rezultat al talentului și ingredientelor atent alese precum frișcă naturală, unt, lapte proaspăt, ouă, nuci românești, vanilie bourbon, ciocolata. Toate acestea se vor îmbina în forme neașteptate și gusturi unice.

Nu folosim – creme gata preparate, arome chimice, aditivi, grăsimi vegetale (gen margarina sau grăsime de palmier), potențiatori de gust.

Nu congelam produsele!

Produsele noastre sunt artizanale și din acest motiv avem nevoie să primim comanda cu minim 24h înainte de termenul de livrare. Am luat măsuri de precauție pentru a-ți livra direct la birou sau acasă, în condiții de maxima igienă și siguranță!

Prâjituri și torturi delicioase

comandă online cu livrare la tine acasă

Ce spun clienții

Natalia
Natalia
Read More
Gustul minunat al prajiturilor facute de mama acasa. Recomand cu caldura !
Gabi
Gabi
Read More
Cele mai bune si proaspete torturi mancate de noi pana acum! Livrare excelenta, raport calitate preț foarte bun! Multumim si v-am recomandat si cunostintelor!
Andrada
Andrada
Read More
Una dintre cele mai bune cofetări cu cele mai delicioase prăjituri! Mereu am fost mulțumită de produsele comandate, super bune !